Vidunderlig kaffe kan man kun få hvis man bruger en god kaffeautomat

Mit job befinder sig på et kontor, hvor jeg sidder foran en computer hele dagen lang. Jeg er tosset med arbejdet, men så idet jeg får fri, så skal jeg dog hjem til mit andet arbejde – mine børn. Jeg ejer en stor bolig sammen med min partner samt vores tre dejlige børn på henholdsvis 3, 5 og 9 år. Jeg elsker min familie helt op til stjernerne, men det er vanskeligt at klare både job samt børn. Ikke desto mindre sover jeg dårligt når det er nat, da den yngste søn græder meget, og jeg må stå op ud sengen og få ham til falde i søvn. Dette betyder, at jeg ofte er søvnig på jobbet, men gudskelov har vi en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan være foruden.

Når jeg er kommet på job, er det jeg begynder med at gøre at spurte hen til kaffeautomaten og lave mig en kop kaffe. Vi har haft adskillige kaffeautomater i tidens løb, men de har ikke alle været ligeså gode som de andre. Den sidste nye kaffeautomat er bestemt den bedste vi har været ejere af, og hermed vil jeg så sige, at en lækker kop kaffe altså kun bliver lavet af en god kaffeautomat som denne.

Koffeinen i kaffen gør, at jeg forbliver energisk, men jeg holder virkelig også af smagen i en skøn kop kaffe. Jeg slubrer to eller tre kopper, hver gang jeg er på jobbet, men hver gang jeg er hjemme, har jeg ikke tiden til det. Jeg ærgrer mig egentlig ret meget, og derfor vil jeg give mig tid til at slubre kaffe, når jeg er kommet hjem og måske om aftenen. Jeg tænker på at købe sådan en kaffeautomat, vi har henne på arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>