Vi skal købe et træhus

I Midtjylland i en hyggelig by bygges der netop nu nogle splinternye parcelhuse – og det bliver det, som hedder et typehus. Da mig og min kæreste godt vil flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som befinder sig i midten af storbyen, til en bolig længere ude på landet, vil vi købe et af de nybyggede huse. Et flot træhus i mahogni med terrasse + have, bliver det.

Lige siden jeg var lille, har jeg godt kunnet tænke mig et sommerhus, og jeg er virkelig glad for, at det fremtidige typehus, ja endda træhus, vil ligne et sommerhus. Det område, vi skal bo i, kommer formodentlig også til at se ud som et sommerhus område, fordi vores typehus skal være magen til alle de andre boliger på gaden. Træhusene vil eksempelvis få ens døre + vinduer. Jeg glæder mig meget til at komme til at befinde mig i et træhus, hvor der ikke er larm, og hvor der er en del bedre plads. Endvidere vil det blive skønt med en stor have, hvilket er meget god at have, når det er godt vejr. Jeg har i lang tid været ærgerlig over at leve i lejlighed, idet det er godt vejr, for jeg holder meget af at opholde mig udenfor. Min fyr – Peter, er allerede nu begyndt at knevre om, at han ikke orker at slå græs, men jeg tror faktisk, at han ligesom jeg selv glæder sig til at kunne være ude i en have. Jeg skal nok sørge for blomster og den slags. Dét orker min fyr i alt fald ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>