Ved hjælp af en frankeringsmaskine, kan dine afsendelser virke pålidelige

Ved hjælp af en frankeringsmaskine er det muligt at spare en masse penge, idet dit firma poster ret mange breve om dagen. Man bliver tvunget til at bruge en masse tid på at fugte dem, udover at frimærker ikke blot virker enormt dyre, men frimærker kan også være svære at få fat i. Stil i stedet dine kuverter i en holder, og et moment efter er de frankeret professionelt i forhold til deres vægt, og er desuden påtrykt firmaets signatur. Afhængig af, hvilken frankeringsmaskine, du har, kan din post frankeres i en eventyrlig fart: så meget som 10.000 breve pr. time!

I forhold til et skævt påklistret frimærke, bliver nogen let samstemmige om, at det virker meget fagligt samt virker troværdigt, at man modtager et professionelt frankeret brev. Troværdigheden forhøjes blot, når virksomhedens reklame tilmed eksisterer på konvolutten.

At du ikke laver underfrankering sikrer et vejeapparat på ens frankeringsmaskine, samt en frankeringsmaskine kan købes med touch screen, sådan, at man let & effektivt har mulighed for at finde den søgte porto. Det er temmelig hurtigt at montere en frankeringsmaskine, så din virksomhed kan snildt starte med at opspare penge. At din frankeringsmaskine bliver fremstillet i henhold til strenge miljøkrav & udelukkende ved brug af vindkraft, er tilmed godt at vide, idet firmaet vil tage hensyn til miljøet.

Så begynd med fordel hurtigt med at sende breve.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>