Ved du, om kantinen på din arbejdsplads handler økologisk kød engros?

Henover en ottetimers arbejdsdag taber man hurtigt energi, hvis der ikke i løbet af formiddagen serveres en lækker og mættende frokost. Det er derfor vigtigt, at frokostmåltidet, som du får, er tilberedt på friske ingredienser. Hvordan sikrer du dig, at det er tilfældet? Det kan du fx gøre ved at finde ud af, hvorvidt frokostkantinen på din arbejdsplads handler økologisk kød engros.

Et stigende antal kantiner vælger heldigvis at købe økologisk kød engros, idet de også ved, at det har stor betydning, at den maden, som de serverer, er god og sund. Det er derfor meget almindeligt, at frokostleverandører eksempelvis bruger økologisk pølse og lammekød.

Økologiske kødprodukter som pølse og lammekød stammer fra fritgående dyr, som op til slagtningen har haft gode livsforhold og fået mulighed for at motionere. Det har både den virkning, at kødet smager bedre, og at det har en bedre struktur. Kød, som ikke er økologisk indeholder nemlig for det meste mere fedt end de økologiske modstykker, idet dyr på de ikke-økologiske farme pga. pladsmangel ikke har mulighed for at motionere.

Samtidig har økologisk pølse og lammekød også en bedre smag end de billigere alternativer. Hvis din kantineleverandør køber økologisk kød engros, kan du således vide dig sikker på, at du får serveret en både frisk og lækkert frokost.

Hvis du går op i sund mad, bør du derfor undersøge, om kantinen på din arbejdsplads køber økologisk kød engros. Hvis ikke, kunne du evt. foreslå dem at gøre det. Det kan nemlig godt være, at de har ladet være pga. den højere pris, men de fleste af de gårde, der producerer økologisk kød, har rent faktisk fordelagtige priser ved engrosindkøb!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>