Undgå stor forurening med et pillefyr

Det virkede vanskeligt at opstøve en side, som egentlig havde tilstrækkelig vejledning, dengang jeg overvejede at udskifte mit oliefyr med et pillefyr. Den sikreste beslutning bliver ikke altid at opsøge en sælger, på grund af, at de jo har det mål at fremme sin egen virksomhed og af denne grund hovedsageligt ej kan give objektiv hjælp.

Den letteste løsning bliver nok at spørge familier, der faktisk ejer pillefyr & derved ved meget om de fleste ulemper og glæder. Hvorvidt man egentlig kan tjene penge, syntes at være det, som fangede mig primært med et pillefyr. Sammenlignet med fyringsolie forbliver piller en hel del billigere: her fandtes der faktisk ingen tvivl. Du sparer i sammenligning med solenergi samt jordvarmeanlæg hurtigt penge som svarer til din installationsomkostning, så omkostningerne efter få år er opvejet.

Med hensyn til miljø & forurening, så er benyttelse af piller af træ, der fremstilles af tiloversblevne spåner af træ fra træværker, mere bæredygtigt end olie, samt et pillefyr er mindre forurenende i forhold til et fyr med olie. En smule større behov til rengøring er her helt sikkert , hvis man har et pillefyr i forhold til elektrisk varme eller vand. Dette kan bestemt være hårdt og svinende arbejde, da du selv skal påfylde træpiller. Pillefyret skal derudover renses for forbrændingsaffald samt smøres nogle gange.

Mange mener alligevel, at en lille smule sved på panden ikke kan stå i vejen for en gevinst på adskillige penge hvert sæson.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>