Udklædning til sidste skoledag er nemme at købe eller lave selv

Nu vil jeg skrive nogle ord ift. egne erfaringer med at lave udklædningstøj. I skolen i år som de andre gælder det om at skabe nogle gode fastelavnsudklædning samt i år også et godt kostume der er fedt til sidste skoledag. Jeg har jo en dreng i 10. kl. og tvillingepiger, som ikke er ret gamle. Jeg har i en årrække købt professionelt lavede fastelavnskostumer til de små, men dette år måtte jeg forsøge at skabe dem på egen hånd. Efter jeg havde valgt noget stof, som jeg kunne benytte til fastelavnskostumerne, kørte jeg hjem og gik i gang med at sy tøsernes kostumer. Ellevilde var de, idet de regnede ud, at de skulle være prinsesser. Jeg glæder mig til at se tøserne i deres kostumer, idet de er færdiglavede. Jeg har for resten lovet mine to døtre at tage med dem over i børnehaven, når de skal have kostumerne på. Og så kan jeg også lige blære mig med, at jeg har designet hver deres kostume til fastelavn.

Den ældste vil altså selvfølgelig have noget fedt til sin sidste skoledag i skolen, og sådan en begivenhed som er en dag, han har talt ned til i rigtig lang tid. Nu er der stadig nogle måneder til, men han og jeg er gået i gang med at behandle, hvilken type udklædningstøj det skal være. Han bryder sig ikke om hjemmesyede kostumer, og af denne grund har jeg fundet en fed online butik, hvor man kan få sig det rigtige kostume til det, folk har brug for, herunder legeledes sidste skoledag i folkeskolen. Så jeg tror egentlig, at udfaldet bliver, at jeg køber hans kostume fra denne side, og derved bliver sønnen på sidste skoledag rigtig fin.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>