Trailer: på godt & ondt

Når nu man kan følge de sociale konventioner, findes her i alle situationer specifikke tvungne emner, der må tages med tilværelsen. Det er på tide, at vi vil investere i vores første trailer, som følge af, at Esther og jeg har fået status som Hr. og Fru Danmark med typehus, køkkenhave, tre blonde poder foruden en bil med den livsnødvendige jydekrog.

Dog sker alt ej lige nemt. Endnu ikke fuldstændigt integreret i livet i den småborgerlige højborg er jeg selv faktisk. Af den grund ville det være interessant at høre, om der er en trailerekspert her på bloggen, som har vejledning til, hvor i verden vi kan være heldig at investere i en billig anhænger i fremragende kvalitet, som er ideel til husbehov?

Noget særligt er ønskerne til den trailer, vi skal have, i virkeligheden definitivt ikke. Alt mellem himmel og jord, der er en del af det at have eget typehus såvel som en stor have, skal traileren nemlig udelukkende bruges til. At den trailer, vi anskaffer, kommer til at skulle bruges til at bringe skrammel & haveaffald på byens genbrugsplads, er det ensbetydende med. Traileren skal ydermere måske benyttes til en tur til IKEA efter behov.

Som du kan se er det kun en på alle måder almindelig trailer, vi vil have fat i. Det kunne tillige være centralt at høre jeres bud på, hvilken type trailer, som imødekommer til netop vores forventninger og vores behov, i forhold til hvilken kapacitet en trailer skal have. At smide penge ud af vinduet, slipper vi måske så for. Findes der attraktive trailer tilbud hos forhandlerne, og er det f.eks. absolut nødvendigt for os at bruge penge på et dyrt mærke som Brenderup, eller er de billigere mærker lige så effektive i brug? En anden ting, som det kunne være væsentligt at høre jeres bud på, er, hvorvidt det kunne være en idé at købe en brugt trailer, eller om det betyder, at man ville være nødt til at poste en masse penge i forskellige trailer reservedele?

Så please bidrag med alt, hvad I ved om trailere, såvel som brugbare råd om steder i nærheden, der både sælger tilbuds-trailere samt trailere, som er brugte såvel som eventuelle reservedele til trailere, således, at mig og fruen kan køre ud dertil og overveje anhængerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>