Tilbring et år på en alsidig efterskole med kreative linjefag som musik og design

På vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland er der med sikkerhed noget for enhver. Det er nemlig en alsidig skoleder kan prale af at have et bredt udvalg af forskelligartede studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne grund selvfølgelig på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget mere end bare sport. Med sin smukke placering i det smukke Midtjylland tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan blive udfordret af interessante og udfordrende fag – blandt andet outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at fordybe dig i f.eks. musik eller design Under alle omstændigheder er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Efter undervisningen på efterskolen, kan du være sikker på også at få massevis af oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i forbindelse med forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som afholdes af skolen.Det vil både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to studieture. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne tur får de elever med fokusfaget outdoor, lejlighed til at sove i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

På trods af vores efterskole officielt er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du her vil finde adskillige fokusfag, der fanger din interesse – også selvom du ikke bryder dig om sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>