Spiritusanlæg til festen

Jeg kan ikke vente længere til på fredag, for der holder jeg stor fest. Jeg har planlagt denne fest i efterhånden et stykke tid, og langt om længe er det hele ved at være færdigt. Jeg mangler egentlig blot at ringe og leje et fadølsanlæg/spiritusanlæg. Til at begynde med var min tanke at indkøbe en masse ølrammer & spiritusflasker, men den anden dag ombestemte jeg mig til at bestille et spiritusanlæg plus fadølsanlæg. Det er meget mere enkelt og vel samtidig billigere.

Virksomheden bringer alt grej: fadøls- og spiritusanlæg indeholdende øl + spiritus, bar & glas. De monterer midlerne og kontrollerer, at det hele fungerer. Desuden kommer de og henter det igen, selv i weekenden. Det er vildt fedt, og der er en masse fordele ved det. Jeg skal ej selv gå ud og købe alkohol, og jeg slipper ydermere for oprydning og tilbagelevering af halvtomme dåser og flasker den næste dag. Der er konstant kold samt god øl og spiritus, og jeg behøver ikke lægge nyt alkohol på køl hele tiden. Derudover gætter jeg på, at et fadølsanlæg samt et spiritusanlæg kommer til at imponere nogle af mine venner, og så bliver det formodentlig sygt nice.

Jeg har ydermere læst på internettet, at idet øl bliver udskænket fra et fadølsanlæg, vil ølskummet blive tættere, hvilket vil fremhæve fadøllets bedste smagsstoffer. Langt mere af øllets kulsyre vil blive frigivet, så fadøllet vil føles lettere samt bliver mere blødt. Fadøllet er herudover altid køligt. Jeg glæder mig til at nyde alkoholen fra disse anlæg!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>