Solenergi med et solcellepanel

Et solfangeranlæg giver strøm via solenergi. Dette kaldes en effekt med fotoelektricitet. Solceller består af siliciumplader, et metalpanel, et metalgitter og et lag af glas. De bliver lagt i felter på folks tag. Solpaneler er bedst for både pengepungen og miljøet. Solceller priser bliver desuden hele tiden billigere.

Undvig meget dyre opkrævninger samt miljøforurening med en solfanger. Kvalitets solceller, priser der er billige sammen med professionel råd og vejledning – det kan vi tilbyde. Vi afsætter solpaneler i super kvalitet der præsterer helt op til 6.992 KWh per år. Vi står på spring til at give gode råd om solcelle type foruden format på solpaneler, der er bedst til det enkelte hus. Herved finder vi endda også den mest ideelle udvej med solenergi i forhold til solcelleanlæg priser til netop dig.

Et solcellepanel er dyrt at købe, men faktisk er strøm omkostningsfrit resten af livet. Grundet det er solceller en yderst god investering. Vi indkøber solfangeranlæg fra Tyskland og videreforhandler i lige linje til køberen. Således kommer der ingen mellemled til at forhøje prisen, således at vi kan præsentere et solcellepanel til rimelige og gode priser. Desuden kan man fastlåse elektricitetsprisen i tredive år med et solfangeranlæg.

Drømmer du om at bremse stigende dyre elregninger samt, at du forærer boligen den mest miljøvenlige energilevering? Med et solfangeranlæg har du garanti for, at du ikke bidrager til kuldioxid-udledning eller belæsser miljøet på andre måder. Med vores solceller giver vi mulighed for at lagre din energi på det tilsluttede elnet pga. vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig praktisk talt en mulighed for at erhverve sig den strøm, du skal benytte i de kommende år, og sådan set kommer husets elmåler til at tælle baglæns, hvis solfangeranlægget producerer mere energi, end du og familien kan anvende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>