Skræddersy din hf imod din drømmeuddannelse

Vil du være sikret et fantastisk afsæt til den uddannelse du drømmer om, og tænker du på, om en hf-uddannelse er det perfekte valg af adgangsgivende eksamen? Uanset om du er ved at færdiggøre 10. klasse, eller f.eks. har været uden for landets grænser og se lidt af verden, som den ser ud væk fra skolebænken, har du mulighed for at opnå et optimalt springbræt til det studie som du overvejer at søge ind på bagefter med en hf på Fyn. Her følger du nemlig nogle obligatoriske fag samt en række valgfag. Derfor vil du få en mulighed få en plads på dit drømmestudie, hvis du fuldfører din gymnasial uddannelse hos os.

Ved at få en 2-årig hf på Fyn hos os, er du sikret en ungdomsuddannelse i Odense, der ikke alene øger dit generelle vidensniveau såvel som gør dig klar til livet som studerende. Uafhængigt af hvilken ambition, du har, får du nemlig et fordelagtigt afsæt for at realisere den, når du vælger at afslutte et af vores 4 tonede forløb. Forløbene er på sin vis skræddersyet til at imødekomme de specifikke krav til uddannelsen som blandt andet ergoterapeut eller endda en sproglig uddannelse på universitetet.

Vil du endvidere have en ungdomsuddannelse Odense, hvor du får en omfattende almen viden foruden muligheden for at specialisere dig? Du vil blive udviklet såvel som udfordret som person ved at vælge en 2-årig hf på Fyn ved Fyns HF-kursus. Her er vores krav til din selvstændighed til at tage og føle på, og derudover forventer vi, at du leverer en seriøs indsats såvel i den daglige undervisning som ved eksamen. Gør du det, får du til gengæld glæde af et givende socialt såvel som fagligt miljø med talrige forskellige medstuderende.

Tror du en hf-eksamen hos os her på Fyns HF-kursus det rigtige valg for dig? Så skriv dig op til hele 2 år, som er fyldt med inspiration, hvor du som elev blot skal være parat til at investere tid i hjemmearbejdet, timerne og det brede fællesskab på skolen. Som tak for dit engagement får du en ungdomsuddannelse med fokus på tværfaglighed, uanset hvad for et af de fire skræddersyede forløb på Fyns HF-Kursus, du gennemfører.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>