Selv har jeg opmærksomheden rettet mod 2 stokerfyr-modeller

For to mdr. siden skridtede min kommende kone og jeg ud i det sammen, og fik hus sammen, og det er derfor højaktuelt at vælge den mest optimale varmeforsyning. Jeg ved med vished, at jeg ikke gider fjernvarme, for varmen herfra er mega gældsskabende! Oliedrevne fyr er ikke miljøvenlige, mens ovne til brænde smudser, så jeg synes, at et stokerfyr i god kvalitet står tilbage som den mest oplagte mulighed. Visse stokerfyr evner foruden træ dertil drage fordel af alle korntyper, plus at visse kan forbrænde alle typer brændsel.

For nyligt fik jeg øje på et en type af stokerfyr fra en virksomhed, som siger, at de selvstændigt producerer produkterne i kvalitets hele vejen igennem. Virksomheden finpudser, tillaver samt modner faktisk hver måned produkterne. Jeg holder af at tænke på at få sig en stokerfyr-model, som er danskproduceret. Ligeledes kan denne model af stokerfyr fyre med krævende brændsel, mens dette stokerfyr heller ikke har brug for kraftig vedligeholdelse. Producenten påstår, at folk ved at købe netop deres stokerfyr model er i stand til at udnytte piller, samt kort og granulater o.a. Produktionsfirmaet laver nu dertil en noget mere overkomemelig stokerfyrmodel, som udelukkende magter at tage bestemte slags korn + piller af træ, samt brænde.

Så kernen i problemstillingen er, hvilken typer af de 2 fyr mit valg skal ende på. Nøjagtig hvad kan være til gavn ved ydermere at være i stand til at nedbrænde granulater? Såfremt I har viden herom, bliver jeg super lykkelig, hvis nogen fortæller mig det. Og gerne inden, at vinteren kommer, så min kone og jeg undgår at skælve af kulde i hjemmet, bare fordi vi stadig ikke har taget beslutningen om en type fyr, hvilken der præcis matcher vores behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>