Sælsom drøm: Jeg shoppede overdrevet ind af stabler, gaffeltrucks og brugte trucks

I dagligdagen har jeg kun en uvane med at spendere for mange moneter på øreringe, smukke tørklæder og modeblade. Derfor er undertegnede liiidt befippet som følge af min drøm denne nat. I nat drømte jeg, at jeg gik shopamok og mega shoppede brugte trucks - www.tornvigmaskiner.dk/produkt/brugte-stablere-og-gaffeltrucks, , stabler og gaffeltrucks – temmelig specielt.

Stabler, gaffeltrucks og brugte trucks kan være røget ind i min underbevidsthed, da min bekendte til en familiemiddag her i lørdags snakkede om, hvordan han havde købt gaffeltrucks til virksomheden. Jeg ville nu ellers ikke tro, at jeg ville blive påvirket af snakken. Jeg går sandelige ikke ret meget op i hans virksomhed. Jo jo, selvfølgelig er det fedt, at han har klaret sig økonomisk og er selvstændig, men Daniels eftertanker omkring indkøb af brugte trucks, stabler og gaffeltrucks er altså ikke en ting, jeg kan forholde mig til. Som gymnasiepige er stabler, gaffeltrucks og brugte trucks ikke ligefrem min kernekompetence.

Ikke desto mindre handlede min drøm i nat om, hvordan undertegnede surfede på nettet efter tips om brugte trucks, stabler og gaffeltrucks hvorefter jeg trillede hen til en forhandler i Tårnby underligt og valgte maskiner. Dér blev jeg temmelig sur over at de ikke havde stabler, gaffeltrucks og brugte trucks i lyse farver. Ja hvor aparte er det lige. Hehe. Den del med farverne handler måske om, at jeg var i butikker og kiggede på jeans med min nære søster i forgårs – Leonora kan godt lide lyse kulører såsom mintgrøn og lys koral, og det syntes hun, at jeg skulle vælge. Mjah, det skal jeg ikke kunne sige. Måske foreslår jeg drømme som emne i timerne i psykologi.