Reparation af iPhone 4, hvordan?

For noget tid siden kom jeg i den irriterende situation, at min dejlige iPhone blev defekt. Den fløj ud af min cykelkurv, imedens jeg kørte til et besøg hos en bekendt, og med det samme var glasskærmen forurenet af dybe revner, som gav det resultat, at skærmen blev virkningsløs. Hjælp – hvad nu? Det kan nu diskuteres, hvorvidt man skal risikere en iPhone reparation, udstå skaden eller lade sig overtale til en helt ny.

Når vi taler reparation af iPhone, så vil sådan en hurtigt kunne ende med at være en kostelig affære, og kvaliteten af iPhone reparation kan måske variere. Kommer din iPhone til at blive 100 % så funktionel, som da du lige havde købt den? Skal man prøve at få funktionaliteten til at fungere med en defekt skærm, bliver det en alvorlig test for tålmodigheden, dog, så længe funktionen med touch er okay, er det egentlig blot et spørgsmål om ens forfængelighed. En temmelig anvendt udvej iblandt befolkningen, virker til at være at acceptere ufuldkommenheden, indtil den nyest udviklede version af iPhone kan købes i butikkerne, og derefter opgradere den mangelfulde telefon med en version, som er lækker og ny.

Har man dertil børn med de populære telefoner fra Aple, kan iPhone og iPhone 4 reparation forholdsvist hurtigt ende med at være aktuelt, idet de ikke er lige så tilbøjelige til at flashe en model, som ikke er det fedeste af det fede. Pointen er at finde en god mobilereparatør, som til en rimelig pris og sikkert kan fixe en iPhone reparation, og meget gerne med ordentlige reservedele og gerne så hurtigt som det er realistisk, fordi da vil du ikke skulle undvære sin yndlings feature i flere uger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>