Rekruttering Herning – har du overvejet et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Holstebro

”K&I Arkitekter er en virksomhed i rivende udvikling, og de sidste 3 år er vi groet fra 6 til over 30 kolleger. Derfor har vi haft behov for kompetente kolleger, så vi kunne holde trit med alle vores byggerier. Jeg kan absolut anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. Vikarbureauet kan også være behjælpelige, hvis du ønsker ekstra hænder ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning

”Hos Holm Industriudvikling A/S har vi flere gange søgt hjælp hos et professionelt vikarbureau til rekruttering Herning. Vi får en grundig og seriøs rådgivning, der sparer os tid og giver os den dygtige medarbejder. Vi bidrager med vores ønsker, og så finder de de dygtigste kandidater, som vi så sammen ser og vurderer. Dermed kommer vi undenom at skulle printe og læse over 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at beskrive og finde os den rette kandidat. De styrer ganske simpelt alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han ganske simpelt ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Horsens

”Vi har samarbejdet med et professionelt vikarbureau, og det har sikret mit firma dygtige kandidater at vælge mellem, den bedste forretningsudvikling, rådgivning og sparring og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel opdagede bureauet ved at google ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og mangler kompetencer på CV’et? Så skal du overveje at få arbejde ved at registrere dig hos et vikarbureau. Hos sådan et sted kan du muligvis finde småjobs og teste dig selv af i varierede ikke så lange ansættelser – eller finde det trygge, faste job.