Plastpaller giver både en mindre vægt og højere mobilitet

For de ansatte i kargoindustrien, går jobbet først og fremmest ud på at gøre transporteringsvilkårene så gode, som det er muligt, så arbejdet fremskrider så simpelt og på samme tid bliver lavet på så kort tid som overhovedet muligt. Det er også af den årsag, at det er meget betydningsfuldt at finde de mest velegnede paller af den grund, at de enkelte typer af paller har hver sine plusser.

I indlægget her ses der på såvel træemballage som f.eks. europaller som plastpaller. Med tanke på de ombordværende varer ogtransportmåden selv, er det nemlig ej alle slags paller, der er tilstrækkelige.

Træemballagens tydeligste styrke er, at europallerne er gavnlige for miljøet. Europaller har nemlig en høj nytteværdi som genbrugspaller af den grund, at de kan benyttes af adskillige omgange, uden at den gode kvalitet falder. Hertil kommer desuden, at fragt igennem brug af træemballage reducerer udledningen af CO2 i forbindelse med fragt af gods med næsten tredive %.

Derimod manifaktureres plastpaller almindeligvis som paller til engangsbrug, eftersom de ikke er lige så holdbare som europaller. På den anden side vejer de meget mindre, og de er derfor et fremragende valg til fragt med fx fly, da der her er begrænsninger på den tilladte vægt af gods. De besidder på samme tid det gode, at plastpaller i modsætning til træemballage ej mærkes af vejrguderne, fordi dvs., at de konstant har samme vægt og rumfang, uagtet hvorvidt der er regnvejr eller solskin.

Det er heller ej nødvendigt, at du undlader miljøhensyn, alene fordi du vælger at gøre brug af plastpaller. De bedste plastpaller laves nemlig af sprøjtestøbt plast, som er hundrede procent genbrugbart. Er det plastpaller eller europaller, der bedst egner sig til netop dit dit transportbehov? Dét er helt og aldeles overladt til dig selv.