Pigerne får kostumer samt sminke

Mine dejlige døtre skal klædes ud i deres børnehave i næste uge, dermed skal jeg lave deres kostumer samt erhverve ansigtsmaling. Jeg har meget travlt for tiden, men hvilken mor siger nej til at lave sine døtres kostumer? Derfor tog jeg i shoppingcenteret i går, først i en kostumebutik, da jeg blev nødsaget til at hente tilbehør, og så i stof- & materialebutikken. Der var rigtig meget godt tilbehør som for eksempel teatersminke. For at få inspiration kiggede jeg til at starte med på kostumer. Kostumer i lange baner havde de, og mange af dem var skønne. Jeg reflekterede alvorligt talt over, om jeg skulle spendere penge på nogle, men nej, for jeg har givet mine små tøser mit ord på, at jeg nok skal lave dem selv. Derpå gik jeg videre til sminke, og ligeledes her var der rigtig mange produkter. Jeg sluttede med at købe teatersminke for ca. tohundrede kr., men jeg ved til gengæld, at pigerne bliver rigtig begejstrede for sminken.

Jeg kørte hjem og begyndte på at sy pigernes kostumer, da jeg havde valgt noget stof, jeg kunne anvende til at lave kostumer af. De blev glade, idet de gennemskuede, at det var prinsesser, de skulle være. Jeg glæder mig til at få pigerne at se i kostumerne, idet de er færdige. Faktisk har jeg lovet tøserne at komme ned i børnehaven, når de skal være udklædt. Så kan jeg også lige prale af, at jeg har udfærdiget kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>