Perfekt påhængsmotor i høj kvalitet og stort udvalg

Er bådens påhængsmotor gået i stykker? Så kan vi klare udbedringer af din påhængsmotor eller måske skaffe dig en fabriksny påhængsmotor. Vi har påhængs motorer fra adskillige kvalitetsproducenter, fx YAMAHA. Vi har firetakts påhængsmotorer som har HK fra 2,5-350. Idet ens hobby er at sejle, har det høj prioritet at have en god påhængsmotor, så grejet er tip top. For selvom vi ordner justeringer af defekte både plus motorer hurtigst muligt, er det alt andet lige til gene at vente på. Vi forhandler en påhængsmotor, som er ideel til fart, såfremt du dyrker vandsport. Har du omvendt bare en lille pram eller måske et fartøj på sejl, du vil hjælpe på vej når det ikke blæser, kan du få den rette påhængsmotor i vores butik med færre HK. Herigennem leverer vi til dig den rette påhængsmotor til nøjagtigt dit behov og smider ikke udgifter på en for dyr motortype, hvilken du ej behøver.

Sejlads er skønt. Man færdes ude i den friske luft samt naturen, og vores fædreland er faktisk omkranset af farvand. Har du den rette påhængsmotor til båden gør det det til en sand glæde at komme sætte båden i vandet. Desuden undgår du frygt for at rammes af bådens bom i knolden, idet du ikke har et rigtig sejl. Man kan begive sig ud på længere sejlture i sommerferien i det danske øhav, idet man er udstyret med den rette påhængsmotor påsat sin yacht. Det handler om at være veludstyret med power plus en gedigen 4 taktsmotor fra et godt mærke eller evt et andet solidt motor-mærke. Du kan ydermere skaffe dig obligatorisk sejl- og bådtilbehør her til sjov vandsport og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>