Nu får min lejlighed endelig en altan på ny

Undervejs jeg var barn, eksisterede der alle dage en lækker altan i hjemmet. Der er en bred vifte af skønne ting at fortælle i relation til altaner, idet det giver grobund for adskillige beneficier. Altandøren udtil lejlighedens altan giver grundlag for som det første, at der kommer et større lysindfald i det respektive rum. Fireværelses-lejligheder kan da ellers faktisk godt få en tilbøjelighed til at være temmelig bælgmørke. Dernæst er det muligt om vinteren flytte sig ud på på den gode altan for her at kunne tage et reality-tjek på, hvor mange lag beklædningsgenstande, du trænger at iklæde sig. Dette plus vil man klart kunne glæde sig over på andre tider af året. Især er altaner selvfølgelig et stort plus gennem sommeren, da man her kan nyde super gode grillfester, mens da jeg var mindre rådede jeg tilmed over en sandkasse i plastik udendørs på familiens altan. Mine forældre virkede typisk en tand nere solbrun sat over for andre folk, og det er helt begribeligt, at familier med rådighed over lækre altaner kan få lidt mere uv-lys i forhold til de folk, der ikke kan sidde på altaner. Folk der har et stort haveareal, vil komme til at være endnu mørklødede.

Sikkert fordi jeg tidligere har været hjemmeboende med altaner, har det i ekstrem grad været et dagligt savn at avære bosiddende fuldstændigt uden altaner sammen med lejlighederne her efter, hvor jeg var blevet udeboende. Jeg følte mig derfor også rigtig begejstret, lige da jeg åbnede det officielle brev fra bestyrelsen i min ejerforening forleden. I brevet meddelte de, at der skal bygges en pæn altan til hver lejlighed i bygningen. Jeg har drømt om en praktisk altan rigtig længe, hvorfor det kommer til at være dejligt at få lavet en stor altan. Min nye altan skal bygges akkurat ud for lejlighedens stue, derfor er det egentlig helt perfekt. Det udbygger egentlig min stue med et udendørs solfyldt rum, og det er der markant brug for. Så kan jeg skridte ud i den udendørs luft på en skøn altan i lige linje fra min egen stue. Eftersom jeg har lejlighed allerøverst kan jeg nok mærke det som en mærkbar opblomstring. Jeg kan dermed ikke holde op med at gå jublende rundt samt rose fordelene ved altaner nok.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>