Næste skridt på vejen som jobsøgende: Jeg har tilmeldt mig et vikarbureau Kolding, hvor jeg bor.

Nu har jeg altså været jobsøgende i snart 1 år, så jeg må prøve noget nyt. På grund af dette har jeg meldt mig i vikarbureau Kolding [http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81]. Jeg har studeret arkitektur, men der er hård konkurrence, og jeg er ikke så erfaren. Så jobs igennem et vikarbureau er måske vejen til, at jeg får mig flere kompetencer på CV’et og endvidere opnår søde kolleger at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig behageligt ikke at skulle ud på cyklen på morgener med sne, men jeg savner det at komme op og udføre et job.

Nu har jeg meldt mig, og først nu dukker alle overvejelserne op: Hvor mon jeg kommer hen? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, inden de ringer? Hvad er lønnen? Og vil jeg holde af at være vikar?

Min kære veninde er hos Vikarbureau Viborg {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81}, og hun har tidligere været tilmeldt hos Vikarbureau Aalborg {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81}. Hun har har berettet for mig, at hun ofte skulle ud på steder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det ville være super med sådan en barselstjans, hvor du jo kan blive tilknyttet samme virksomhed over længere tid.

Får jeg snarere flere korte ansættelser af måske nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg håndterer sådan at være helt ny og komme ind uden kendskab til opgaverne. Du når vel ikke engang at kende navnene på de andre, før man stopper igen. På den anden side ser jeg rigtig mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et af stederne, så jeg ikke behøver at holde på. Det kunne da være fedest…