Motiver din artikel med enestående pressefoto fra en fotograf Århus

Har du brug for en fotograf, der er i stand til at tage pressefotograf billeder, som der er unikke? Vi har på to årtier forbedret og forfinet en enestående billedjournalistisk stil. Denne stil bygger på symptomatiske træk fra billedjournalistikken tilført et lille pift, der medvirker til, at vores fotografier med garanti formår at overrumple og virkeliggøre unikke budskaber. Vi giver derved pressefotos med mening & individualitet.

Arbejd sammen med en fotograf i Århus med en meget bred ekspertise

Med en baggrund som fotojournalist og fotograf i Århus er vores billedstil fortrinsvist journalistisk. I løbet af årrækken har vi nu forøget vores opgaveportefølje, hvorfor vi i dag dertil mønstrer pressebilleder til diverse marketing- og kommunikationsopgaver. Som pressefotografer i Århus tager vi dermed fotos til en bred vifte helt fra fagblade plus nyhedsmagasiner til pjecer og webpeoduktioner.

En dygtig freelancefotograf + en kompetent pressefotograf, der rykker dit behov hen som midtpunkt

Såfremt du får en billedjournalist fra vores bureau, er det din chance for en lækker samarbejdsmakker, der sætter sig ind i dine særlige krav. Afhængigt af hvilke typer af fotos, du savner, arbejder vi altid i de settings, som vil skabe det allerbedste udfald. Således løser vores billedjournalister både fotoudfordringer i vores store studie plus on location over hele DK eller faktisk i det øvrige af verdens mangfoldighed. Stilen er hovedsageligt ’journalistisk’ hos alle vores billedjournalister. Dertil kan vi give jer informative billeder samt fotografier til kommunikationsopgaver. Vores opgaver kan indbefatte alt fra fotos til fagblade og hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>