Mit firma har oprettet et udbytterigt sammenspil med et vikarbureau

Benytter din virksomhed et vikarbureau, vil I skænkes adskillige plusser. For selskaber af en hvilken som helst størrelse er et erfarent vikarbureau af den årsag tit en optimal assistance. At den aktuelle personalesammensætning til enhver tid er optimal helt uden at spilde kræfter på afskedigelser eller ansættelser efter jeres aktuelle belastning, kan I ikke mindst så let som ingenting sørge for. I henhold til afgrænsede perioder med spidsbelastning såvel som mindre travlt, får dit firma muligheden for at tilpasse jeres personalesammensætning efter jeres aktuelle behov, vil det sige. En velfungerende ordning, blandt andet i tilfælde af afholdelse af ferie, sygdom, midlertidige spidsbelastninger og meget mere, er et vikarbureau hovedsageligt af den årsag.

Som værende personalechef i en større virksomhed i medieverdenen, anvendte mine nærmeste kollegaer samt jeg i det første år eller to i virksomheden enormt mange ressourcer på ansættelser samt afskedigelser af ansatte. En tidligere medstuderende, der ligeledes er personalechef i en lignende virksomhed, berettede om deres afdelings omfattende samarbejde med det samme vikarbureau, ved en konference. Hvor meget succes samt mange fordele hendes afdeling dybest set havde opnået på grund af brugen af det pågældende vikarbureau, kom bag på mig i den forbindelse. Ydermere kom det bag på mig, alle de forskellige opgaver man reelt kan placere hos et vikarbureau. Et velfungerende samspil med dette vikarbureau, har mit firma efter den samtale haft. Leveret vikarer havende de rette kompetencer til det aktuelle behov helt uden ventetid, har vikarbureauet først og fremmest, i afgrænsede perioder, hvor mit firma har haft brug for en eller flere ekstra medarbejdere i en enkelt dag eller måske endda i flere måneder. At flere af de udsendte vikarer har været tilmeldt dette vikarbureau i lang tid, bliver som regel vores fordele ved samarbejdet.

Hvilke vikarer, der kan tilbyde os den mest effektive hjælp, gives konsulenterne på vikarbureauet som følge heraf en klar forestilling om. Alle de praktiske opgaver som f.eks. udbetaling af løn, indbetaling til pension osv., arrangerer vikarbureauet også, med denne vikaraftale, samtidig med at min virksomhed kun skal betale et fastsat beløb i timen direkte til vikarbureauet. Til at begynde med anvendte vores firma bare vores vikarbureau til vikarordningen. Efterhånden som vi i HR-afdelingen lærte dem bedre at kende, var det tilmed muligt for os at outsource nogle af de andre personaleopgaver til vores vikarbureau ved kortere ansættelser og ifm. fastansættelser.

At vores vikarbureau har kunnet aflæse os samt de aspirerende medarbejdere rigtigt godt, beviser erfaringen. At indkredse en præcis beskrivelse af jobbets indhold ud fra vores virksomheds aktuelle situation, og derefter etablere den indledende kontakt til de absolut bedste aspiranter plus foretage person- og færdighedstests af de potentielle nye medarbejdere for vores firma, har konsulenterne ved vores vikarbureau med det afsæt været i stand til. Konceptet ved navn Try & Hire, hvor vi efterfølgende et vikariat på tre måneder har haft mulighed for at ansætte vores vikar på fast basis uden yderligere omkostninger til vikarbureauet, har vi her i firmaet i den forbindelse nydt godt af.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>