Min smarte livsledsager Michael ønsker solcelle til sit tagdække

Undertegnede begriber ikke, at der er så mange, der går ud fra, at solcelle anlæg er rædsomme! Egentlig synes jeg, at solfangeranlæg er gloriøse. De er sorte og de skinner – samtidig med at du sparer moneters på strømmen. En type pengemaskine om man vil. Jeg er uanset hvad fortaler for at have energibesparende huse samt anlæg med solcelle fastmonteret direkte på taget. Jeg synes, at det vil være endnu bedre, hvis man kunne formgive ens personlige solcelle anlæg, så jeg ku’ eje et lilla anlæg. Har huset orange tagsten på taget, skulle det være muligt at få lagt samme farve solceller. Dog er det sandsynligvis ej det emne, mænd har i tankerne, på det tidspunkt hvor de kører ud til en solcellespecialist og investerer i anlæg op til taget. Selvom investeringsbeløbet kan virke voldsomt, synes jeg alle skal undersøge at montere solceller op til tagbeklædningen!

Hvad kunne være meningsfuldt at lade sig informere om hvad angår solcelleanlæg?

Fx er det blot den ene side af tagbeklædningen, man opsætter solfangeranlæg på. Det har jeg selv set på de forskellige villaer, min mand & jeg kører forbi hver aften på vej til arbejde. Det er højst tænkeligt, at man vælger den tagside, som opfanger aller mest solstråler i løbet af dagen, så solfangeranlægget har mulighed for at opsamle så meget sol som er muligt. Det er bare alt for dyrt, hvis man opsatte solcelle anlæg på alle tagsiderne, & så kan høsten ikke svare sig i forhold til selve investeringsgrundlaget. Det er mit eget mest kvalificerede gæt. Så kom endelig i gang og få installeret et energibesparende solfangeranlæg – for det betaler sig jo!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>