Miljøbevidst flytterengøring i bedste stil

Har du brug for en rigtig ejendomsrengøring i en lejlighed? Mange firmaer leverer rigtig ejendomssrengøring til private brugere samt inden for erhvervsøjemed. Det her rummer en lang række inden for aspekter – for eksempel grundig trappevask, rengøring over alle vaskerier og kæmpe rengøring af flyttelejligheder og lige efter murere plus adskilligt andet. Hos os kan vi tilpasse ejendomsrengøring til den enkeltes behov. Står du med akut brug for erhvervsrengøring? Og har den respektive andels- og andelsboligforening behov for en fast kontrakt på en eller anden form for ejendomsservice? Vi har fundamentet for at præstere en sikker service i forlængelse af ejendomsrengøring trods ærindets grad + karaktertype.

Er det nu, du skal bevæge dig til et nyt hus og er der i det fraflyttede hus et behov for en hoved- flytterengøring? Hos firmaet her er der chance for en god flytterengøring du kan regne med. Firmaet her har mulighed for at assistere som den frelsende engel med omfattende rengøring af flyttelejligheder. Firmaet her har i overvægten af 39 års rengøringshorisont og høje niveauer, så snart det handler om rengøring plus høj service. De ansatte i vores firma er dygtige samt dynamiske, såfremt der er behov for at arrangere en fælles kontrakt om rengøring af flyttelejligheder.

Har I skænderier i boligforeningen i forhold til trappeopgangene? Hvis det er tilfældet, er er erhvervsmæssig trappevask en fornuftigg løsning. Får din andels/ejer- eller måske din boligforening et firma være ansvarlig for rengøring af trappen på fast ugentlig basis, har I en juridisk garanti for, at jeres indgang altid fremstår pæn plus indbydende. Tager jers forening os her til trappevask, inkasserer I sågar en stabil leverandør af trappevask med ønsket frekvens.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>