Med Interferon Beta sklerose behandling har du chancen for at kæmpe imod autoimmune sygdomme som f.eks. sklerose

Jeg har i nogen tid haft problemer med, at jeg var meget uoplagt og haft en påfaldende snurrende fornemmelse overalt. Ikke desto mindre var vi overhovedet ikke forberedt på det altoverskyggende chok som ramte os, da speciallægen fortalte os om diagnosen. Efter at jeg havde været igennem en række undersøgelser var dommen nemlig ikke til at være i tvivl om; jeg har dissemineret sklerose, der er en af de mest skræmmende autoimmune sygdomme. Præcis i det øjeblik blevet der slået skår i min normalt så harmoniske hverdag.

Til at begynde med efter, at diagnosen var blevet stillet, har det optaget mig meget, hvad en tilværelse med sklerose egentlig vil komme til at byde på for mig såvel som for min mand og vores skønne piger. Er det for eksempel stadig muligt for os at tage sammen på ferier i udlandet, og kan jeg drøne rundt med mine guldklumper? Jeg er nu begyndt at se nærmere på behandlingsmuligheder, eftersom der ingen tvivl er om, at jeg overhovedet ikke er parat til at sige farvel til de ting i hverdagen.

En af de absolut populæreste behandlinger på markedet til at sikre en tidlig indsats mod multipel sklerose er med garanti Interferon Beta medicinen fra Merck Serono. Det er den på grund af, at Interferon Beta sklerose behandlingen sætter en effektiv stopper for den demyelinisering, som forårsages af multipel sklerose. Man har som følge deraf mulighed for at både reducere effekten af sygdommens udbrud og øge mellemrummet mellem dem via behandlingen med medicinen fra Merck Serono.

Nu vil jeg dog spørge, hvorvidt der er nogen af jer derude, som har erfaring med effekten af Interferon Beta mod sklerose, inden jeg beslutter mig for denne sklerose behandling fra Merck Serono?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>