Med glasblæsning vil du få en optimal overflade

Vil du have en æstetisk afrensningsmetode af blandt andet aluminium, rustfrit stål, kobber og andre materialer, er en glasblæsning af overfladen ofte det soleklare valg. Med en glasblæsning kan du således få mulighed for at transformere materialets kølige hårdhed til et æstetisk samt silkemat udseende. Dette skyldes først og fremmest, at glasblæsningen fjerner skader i stålets overflade så nænsomt, at den bagefter er helt glat. Det betyder, at glasblæsning er oplagt til ethvert formål fra medicoudstyr til køkkenudstyr.

Det primære plus ved glasblæsning i forhold til andre afslibningsmetoder til aluminium er desuagtet, at de særlige glasperler, som anvendes i forbindelse med metoden, ikke er slibende for overfladen som det eksempelvis kan forekomme ved en korundblæsning eller sandblæsning. Den manglende slibende effekt fører ikke blot til den lange række af visuelle goder, der er ved glasblæsningen. Ydermere kan den manglende slibende effekt medvirke til, at det tit ikke er et must uden undtagelser at investere i et ekstra bearbejdningstrin som fx afgratning for at udviske mindre trækstreger såvel som opnå en god korrosionsbestandighed.

Udvælger du et professionelt metalbearbejdningsværksted til at gennemføre en glasblæsningsopgave for dig, vil der overhovedet ikke være begrænsende faktorer for, hvad for nogle muligheder I får detaljemæssigt, når du betaler for en specialopgave. Ved nogle stålsliberier kan dit firma f.eks. få lavet glasblæste firmanavn og logo på produkter som f.eks. bestik med stor præcision med en speciel teknik. Ydermere kan du vælge at få udført en glasblæsning af andre materialer som for eksempel træ og kobber som enten serie- eller stykproduktion til en meget god pris hos flertallet af metalsliberier.

Ønsker du en fordelagtig bearbejdningsmetode, er der derfor masser af årsager til at vælge en nænsom samt æstetisk glasblæsning ift. de andre former for bearbejdningsmetoder til rustfrit stål inden for branchen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>