Med alu profiler vil du få en miljøvenlig profil med minimal vægt og maksimal holdbarhed

De store forventninger om genbrug såvel som energirigtighed har medført, at alu profiler er blevet en populær profilløsning blandt mange brancher i nyere tid. Årsagen til dette er ikke mindst, at aluminum er en metaltype, der besidder en ekstremt høj genanvendelsesprocent samt flere egenskaber, som formindsker energiforbruget. Samtidig er det muligt at skabe aluprofiler til attraktive priser uagtet seriestørrelse.

Alu profiler er det mest oplagte og udbredte valg blandt mange brancher af en række grunde. De betydeligste af disse grunde er, at aluminium har en utrolig lav vægtfylde samt en høj trækstyrke, der som regel er dobbelt så høj som på andre typer af metaller. Desuden har aluminiumsprofiler en optimal beskyttelse mod korrosion samt en god elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en signifikant formbarhed, der medfører, at man kan lave aluprofiler uden spild af energi uafhængigt af bearbejdning såvel som valg af overfladebehandling. Med ekstruderingsteknikken kan man tillige sætte de krævede samlingsmekanisker direkte ind i hvert eneste aluprofil, så det bliver lettere at montere korrekt. Dermed kan det lade sig gøre at skræddersy alu profilerne til at imødekomme de krav og behov, som dit firma har.

Når du får lavet alu profiler her hos os, kan vores specialister sikre dig et ideelt resultat. Som virksomhed lægger vi nemlig vægt på at kende til nye teknologiske muligheder i relation til fremstilling af profiler i aluminium. Derudover udfører vores dygtige specialister en testudgave af din virksomheds alu profiler inden for fem uger efter den dato, hvor du har sendt os en indledende skitse.