Mangler en kano vi kan leje til en kanotur op ad Gudenåen

Som lille pige var jeg sammen med min familie på en skøn kanotur Gudenåen hvert år. Senere hen var jeg tilmed af sted med min klasse. Det, der er fælles, for samtlige af kanoturene er de utallige minder om en sommerferie smækfyldt med godt sammenhold samt store udfordringer i den særdeles smukke natur ved Silkeborg. Det gælder både fra timerne i vores kanoer på søerne fra Fladbro til Tørring eller på selve Gudenåen og de hygsomme ophold i telte på bredden af søen eller åen. Jeg mindes også den dag i dag den særdeles fantastiske følelse, dengang jeg for første gang fik lov til at ro en kano Gudenåen.

I dag er det reelt ret lang tid siden, at jeg var med på kanotur Gudenåen. Siden dengang er jeg blevet færdiguddannet som fysioterapeut, har fået drømmejob og en skøn kæreste. For to år siden fødte jeg tilmed vores første barn, der nu faktisk er så gammel, at jeg ikke kunne dy mig for at overveje, om jeg måske skulle tage barn og mand med i en kano på Gudenåen. I sidste weekend tog vi vores beslutning over et glas vin med min kæreste efter puttetid. Det indebærer, at jagten aktuelt er gået ind på et sted med tilbud på kanoudlejning Gudenåen. Umiddelbart tror jeg, at et sted med kajak- og kanoudlejning i nærheden af Tørring eller Fladbro ville være lige så godt.

Det, som jeg vil høre, er således, om der eventuelt er en eller anden herinde, som kender det rette sted med kanoudlejning Tørring eller allerbedst kanoudlejning ved Gudenåen eller muligvis Silkeborgsøerne? Det må også helst være et kanoudlejningssted, som kan give et tilbud på kanoture i det midtjyske målrettet børnefamiliers behov. Har du en idé til, hvor mig og min mand kan få det bedst mulige tilbud på udlejning af kanoer i nærheden af Gudenåen og Tørring, så skriv i kommentarfeltet her på bloggen, så jeg kan samle nye ferieminder fra kanoture i selskab med min helt egen familie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>