Man ser adskillige plusser ved en boardmaker

Som handicappet, kan IT være noget, hvilket der er umuligt at leve uden. Lykkeligvis eksisterer der adskillige computerprogrammer, som formår at hjælpe plus udvikle. Boardmaker er et stytem af kommunikative billeder, som er perfekt til netop det. Boardmaker er helt præcist et unikt program til computeren, der er lavet med et bibliotek med en stor gruppe symboler. Man ser adskillige udgaver og varierende produkter. Ved én model får du mulighed for at fixe billeder og lave illusrtationerne 100 % personlige. Du kan derudover skabe alle de fotoer og billeder, som der er behov for. Idet nogen lider af kraftige taleproblemer, kommer det til at være et meget nødvendigt og fundamentalt værktøj til kommunikation. Derudover kommunikerer billeder nogen gange stærkere end sprog formår.

Et boardmaker program kan være indviklet at hitte rede i. Til alt held har adskillige centre et kursus inden for fremstilling af værktøj til kommunikation via billeder på den bærbare med boardmaker på. På kurset lærer du systemet at kende og tilegner dig de nødvendige egenskaber inden for de tekniske aspekter samt tillærer dig viden om, på hvilken måde man gør brug af ikoner når du kommunikerer.

Køber du systemet, følger der et væld af funktioner med. Afhængigt af produkttypen og hvilket boardmaker-produkt, man ender med. Således kommer du til at frembringe varierende kommunikationsmaterialer. Det er muligt at købe talemaskiner og forskelligt andet og andet. Til én model medfølger der fx mere end 220 tavleskabeloner. På denne måde får du mulighed for at skabe selv komplekse tavler til kommunikation. Til alt held kan du bestille boardmaker og diverse tilbehør en lang række steder, så du skal ikke leve ret meget længere uden din boardmaker.