Lamper laves i adskillige former, så du bør simpelt finde din foretrukne

At mine kollegaer får det lidt svært ved at følge med tiderne, specielt de mennesker, som har været hos os i længere end femten år, bliver snart ret tydeligt. Det er sådanset af den årsag at de skal have en anderledes uddannelse, dette sker ikke fordi de virker dovne eller ikke har engagement. Pga. dette har jeg besluttet at sende størstedelen af mine medarbejdere på et attraktivt it-support kursus (www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/telefontraening/professionel-it-support.aspx), så de kan blive uddannet. Jeg håber, at de returnerer fuld af ny information & en del nye inputs, som kan anvendes i firmaet.

Jeg brugte utallige timer på at vælge et professionelt it-support kursus, der føltes erfarent og holdt af et firma, som man har tillid til. Jeg har tidligere taget et kursus hos dette selskab, og det blev en meget anvendelig oplevelse med erfarne lærere samt gode fag. At kursuslederne kan finde ud af at involvere deltagerne plus få dem til at føle, at de deltager i en aktiv læringsproces, er en vildt væsentlig ting faktisk, især med et vanskeligt fag som it. Sammenlignet med bare at sidde på en stol og lytte til foredrag en hel dag, er der simpelthen ikke noget værre. Måske kommer de tilbage med et inspireret sindelag og fornyet energi – samtidig tænker jeg at det bliver fedt for mine ansatte at få nogle dage udenfor vores kontor.