Kostumer til udklædningsfesten

Min kollega/veninde og jeg skal til firma-udklædningsfest om noget tid, dermed skal jeg skaffe vores udklædningstøj, og jeg har overvejet tyroler kostumer. Jeg er ret stresset for tiden og har ikke så meget tid, men kostumerne må jo købes. Det var derfor, at jeg tog i shoppingcenteret den anden dag i en kostumebutik. De havde en masse kostumer, men ydermere temmelig meget sjovt tilbehør: parykker, sminke, masker, hatte, m.m. Kostumer begyndte jeg med at glo på for at blive inspireret. Shoppen havde utallige kostumer, og der var mange skønne at vælge imellem. Jeg tænkte reelt på, om det overhovedet var nødvendigt at købe kostumerne, grundet at jeg vel egentlig bare kunne låne noget af min søster, men hvem har tyroler kostumer? Bagefter var næste skridt masker plus parykker, og ligeledes her var der mange produkter. Jeg sluttede med at købe to tyroler kostumer, to masker og desuden parykker med rottehaler. Da jeg havde været inde i butikken med kostumer, tog jeg hjem til veninden for at vise hende udklædningen. Munter var hun, idet hun gennemskuede, at vi skulle klædes ud som tyroler piger. Jeg ser frem til at se min veninde og jeg i de tyroler kostumer, jeg har købt. Mit gæt er, at vi kommer til at se flotte ud i kostumerne. Jeg glæder mig desuden til at se kollegaernes udklædning. Jeg tror, det kommer til at blive en sjov fest. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, for det meste altid en smule bedre end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>