Køb C5 Light som regnskabsprogram til netop dit firma

Har du behov for at effektivisere økonomifunktionen i din forretning ved at investere i et nyt regnskabsprogram? Vælger du at investere i C5 Light er det muligt for dig at sikre dig et udbygget regnskabsprogram, som kan blive opgraderet i takt med, at størrelsen på dit firma bliver større, idet softwaren kan udvides med specifikke moduler som uden problemer kan skræddersys ethvert behov i virksomheden. Som følge deraf kan du med C5 sikre dig en grundpakke, der dækker over netop de funktioner du har brug for i den daglige opgaveløsning for at komme godt i gang og som endvidere er ideelt til at matche fremtidige behov samt krav i dit firma.

C5 Light som regnskabsprogram indeholder blandt andet et medarbejderkartotek foruden et såkaldt vare- og kundekartotek med rigeligt kapacitet til op til hundrede kundeemner og 325 artikelnumre. Således vil du få et regnskabsprogram til din virksomhed, hvor økonomimedarbejderne i dit firma kan oprette egne adhoc-notaer, danne samt opretholde aktioner og funktionaliteter foruden administrere samtlige data. Desuden er et brugervenligt interface, som gør det enkelt at styre samtlige konkrete arbejdsopgaver ift. regnskabsføringen i dit firma, en af de vigtigste fordele ved C5.

Den anseelige fleksibilitet ved C5 Light har medført, at det har vundet indpas som det hyppigst anvendte regnskabsprogram i erhvervslivet her i landet. Det skyldes hovedsageligt, at det er muligt for dig at implementere moduler til bl.a. finansindlæsning, eforretning, administration af løn og feriepenge med mere til C5 grundpakken når kompleksiteten af opgaverne i din virksomhed stiger. Derfor vil du med C5 Light til din virksomhed sikre dig præcist hvad din virksomhed har brug for i hverdagen fra et regnskabsprogram uden unødvendige funktioner til et avanceret økonomistyrings- og regnskabsprogram, som imødekommer alle behov.

Ønsker du at mere viden om, hvordan du får det bedste resultat ud af at købe Microsoft Dynamics C5, såfremt du mangler et driftsstærkt regnskabsprogram? Så send en forespørgsel til konsulentvirksomhed, som besidder evnerne til at tilpasse funktionaliteterne i C5 til dit firmas behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>