Klassen skal omsider have ny kridt tavle plus opslagstavle

I ti år har jeg været lærer i indskolingen, og de sidste mange måneder har jeg manglet nye skole møbler til eleverne, samt egentlig også i skolens sløjdlokaler plus fysiklokaler. Der er gudskelov netop blevet lavet en ordre på nye skole møbler, for resten til hele indskolingen. Dette skoleinventar består f.eks. af børnegarderober, forskellige slags tavler, skoleborde og stole samt et nyt smartboard. Vi får ligeledes et helt nyt verdenskort; skole, for det gamle kort er så udslidt, at man næsten ej kan skue Danmark. Herudover kommer der et slags køkken inde i klasselokalet, hvilket består af køleskab, en mikroovn og to stålvaske; skole. Vi får ydermere en rumdeler, der skal gøre elevernes koncentration bedre.

Ifølge mig er det betydeligt at have skole indretning i ordentlig kvalitet, der er blevet produceret til at stå imod den slitage, som dagligt er på skolerne, særligt i sløjdlokaler samt fysiklokaler. Der skal være store krav for skole møbler, hovedsageligt til skoleborde og -stole, fordi disse møbler er nødt til at være både nemme at benytte, varige plus komfortable. Vigtigst er skoleborde og stole, da børnene skal sidde ned på deres pladser længe af gangen. Børnegarderober er samtidig meget betydelige.

Noget andet af stor betydning er tavler. Der kommer som tidligere nævnt nye tavler, eksempelvis en opslagstavle og whiteboard, men desuden samtidig et smartboard. Undervisningen bliver, håber jeg da, mere morsom i klassen nu. Et smartboard er et overordentligt whiteboard, man sætter til sin edb-maskine, hvor man bruger en lille stav som kridt. Det er virkelig fedt, men jeg er nu trods alt glad for, vi har opslagstavle, hvor jeg kan hænge forskellige papirer op, & kridt tavle, for den må eleverne godt tegne på. Jeg er tilmed glad for, at vi skal have nye verdenskort, skole, af den grund at børnene er tossede med at modtage undervisning om hvilken verden, vi lever i, og det kan de bedre ved hjælp af et bedre verdenskort, skole.

Ifølge mig er det godt, at vi skal have to stålvaske: skole, fordi der vil komme mere plads til, at mine elever kan vaske hænderne. De nye stålvaske; skole vil ligeledes give eleverne mere lyst til at benytte vaskene. Med børnegarderober er det samme gældende. Jeg er en smule bange for, at den rumdeler, vi skal have, kommer til at dele børnene for meget op, dog vil en rumdeler gøre deres koncentration bedre, og det er mest vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>