Kan jeg finde en ny kvalitets trailer på tilbud?

Efter at mig og Maria er blevet personificeringen af Hr. og Fru Jensen med parcelhus fra 70’erne, bryggers, to yndige børn og ikke mindst en Berlingo med anhængertræk, er turen nu kommet til, at vi vil skaffe os den trailer, der jo burde følge med parcelhuset. Selv er jeg imidlertid endnu ikke helt integreret i livet i den småborgerlige højborg. Som følge deraf kunne det være fedt at høre, om der ikke er nogle af jer mere garvede husejere, der kan give os et tip om, hvorhenne man kan købe en billig anhænger, der er perfekt til husbehov?

Kort sagt er kravene til vores nye trailer på ingen måde noget ud over det sædvanlige. Vidunderet skal nemlig kun holde til de trivielle gøremål, som hører til at eje eget parcelhus såvel som en stor have. Det indebærer, at traileren ville skulle anvendes til at køre skrammel samt haveaffald ud på genbrugspladsen. Anhængeren skal desuden også måske anvendes til en familietur i Ikea et par gange årligt. Faktisk er det en aldeles ordinær trailer, mig og konen vil skaffe os.

Nu hvor vi er taler om hvilken kapacitet en trailer bør have, kunne det egentlig tillige være væsentligt at få jeres input om, hvad for en trailer, der er bedst egnet til vores forventninger. Dermed undgår vi forhåbentlig at gå helt galt i byen. Er det fx for alt i verden nødvendigt for os at betale for det dyreste mærke, eller behøver det ikke være så dyrt, når vi skal investere i en trailer til vores dyt, og hvor finder man lukrative tilbud på trailere på markedet?

En anden ting, der er relevant at høre jeres bud på, er, om hvorvidt det ville være rentabelt at finde en brugt trailer, eller om det betyder, at vi ville skulle poste en masse penge i adskillige trailer reservedele? Så skyd løs med alt, hvad I ved om trailere, samt umiddelbare referencer til steder heromkring, som både har et udvalg af tilbuds-trailere og brugte trailere såvel som et omfangsrigt udvalg af reservedele til trailere, så fruen og jeg kan tage hen og se på anhængerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>