ID-kort – præcis hvad må man tjekke før rekvisition

Har du på samme måde som jeg behov for at finde ID-kort? Eftersom netop jeg er blevet identitetsansvarlig på jobbet, har jeg akkurat fået til arbejdsopgave at købe ID-kort. Hvorfor jeg har læst ret meget om dette forretningsområde, men faktisk er jeg stadigvæk obs på, hvorvidt nogen af jer læsere ved måske endnu mere i forhold til ID-kort? Fortrinsvist ID plastikkort.

Det sted hvor jeg påtænker at bestille kortene fra som det ser ud nu, producerer de udover ID-kort i plastic desuden rabatkort og købekort samt loyalitetskort. I dette firma udformer man ID-kortene i en 100% god udformning. De trykker identifikationskortene på kort i plastik nærmere bestemt i PVC med et det, man kaldet et thermotryk, hvor navn og billede så at sige brændes ned på kortet. Printteknikken medvirker til, at printet bliver vandfast, modstandsdygtig foruden overhovedet ikke kan forsvinde. De kan printe både i monokrome kulører som i fire-farvet print, som man ydermere kalder CMYK-farver.

Disse ting virker hele vejen igennem meget håbefuldt. Dog er der eventuelt nogen, som vil være meget fortrinligere til at producere ID-kort end det tidligere nævnte? Smid for alt i verden en besked, idet en af jer har kendskab til nogle gode print-steder. Og egentlig er feltet her rigtig spændende synes jeg, at være ny sikkerhedsansvarlige for. Blot det faktum at researche til et for mig helt nyt område som ID-kort er, idet alt dette dækker over et helt igennem centralt felt. Jeg har mit daglige virke ved en temmelig stor virksomhed, hvor der fremstilles spændende ting. Derfor er det vigtigt, at alle ind- og udgange døgnet rundt er låst i, og hver og én er bevidste om, hvem de andre er takket være alle de gode ID-kort. På denne måde vil der aldrig kunne tulle en produkt-spion ind i virksomheden fra vores største konkurrenter. Men som sagt smid mig nogle linjer her på bloggen, såfremt nogle af jer føler jer visere på ID-kort end jeg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>