I min fritid er jeg netop begyndt at ro kajak i en klub

Min kajak vil det hele dreje sig om i dag. Har I hørt sidste nyt fra mit liv? I denne uge er jeg startet på at ro kajak, og det har foræret mig fabelagtige kajak-eventyr, som jeg gerne vil skrive om. Ydermere har jeg nu mange erfaringer om kajakudstyr, men jeg vil gerne tjekke stemningen her, om det kan være at nogle af jer også har nogen. Af denne grund skal I ikke holde jer tilbage med at skrive visse kommentarer til det her blogpost.

Jeg har faktisk hele mit voksenliv fantaseret om at give mig i kast med kajak-roning. Det er tit kommet til mig, hvordan det kunne være eventyrligt at stryge af sted over havet i en god kajak i ideelt kajakudstyr, og det derfor ville være muligt at trodse dårligt vejr og på samme tid sætte pris på de smukke naturoplevelser. Og egentlig har det vist sig at holde vand. F.eks. har jeg sejlet i mit lækre kajakudstyr præcis ved solnedgang, hvilket virkelig var betagende æstetisk, specielt fordi vandet var spejlblank. En af de efterfølgende dage var jeg på rotur i et frygteligt blæsevejr, men det beviste, at jeg havde fået kvalitets kajakudstyr, hvorfor det ikke var et problem. Således må jeg i den grad advokere for at ryste op med penge til kajakudstyr fra kvalitetsproducenter, fordi det kommer man ikke til at angre, når man sidder i sin kajak på de vilde vover.

Noget om mine tanker bag.

Personligt havde jeg utallige betænkninger inden, at jeg udvalgte min kajak. Der findes nemlig virkelig mange alternativer, hvorfor det virkelig er fundamentalt at ende med en slags kajak, der svarer til dit højde og vægt foruden personlighed. Dit kajakudstyr skal virkelig hele tiden være OK. Man kan egentlig jævnføre dette med, at en rigtig kajak må passe til kajakroeren, ligesom en sko bliver nødt til at være god for ens fod og ikke være i for stor grad tætsluttende eller bred. Så til alle jer derude, som ønsker at kaste jer ud i kajak-roning – sørg for at vælge en prof sportsbutik som i sortimentet har over 35-40 grundforskellige kajak-varianter til rådighed. Dermed vil man til enhver tid kunne fremfinde det bedste kajakudstyr samt en perfekt hav-kajak. Eller er der nogen, som er uenige?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>