I DanmarkNorden er der en bemærkelsesværdig efterspørgsel på solcelleanlæg på villatage

Den internationale klimakonference i hovedstaden forårsagede et mere markant salg af solcelleanlæg, fordi solcelleanlæggene er skånsomme mod miljøet. En større og større gruppe personer vælger i hvert tilfælde at skaffe solcelleanlæg, så snart de bor i villa. Dette kan sikkert begrundes med en blanding af større miljøafgifter samt stigende fokus på at formindske ødelæggelserne af ozonlaget. Så derfor er det relevant at skrive lidt om vores tilgang. Ønsker du at stoppe stigende dyre elregninger plus, at du tildeler huset den mest miljørigtige energilevering? Med et solcelle anlæg er du sikret, at du ikke bidrager til CO2-udledning eller belaster vores miljø på anden måde. Du kan få mulighed for at oplægge din elektricitet på elektricitetsnettet takket være vores Nettoafregningsordning. Det giver dig så at sige mulighed for allerede at eje den energi, du skal anvende i årene der kommer, og faktisk vil din elmåler komme til at løbe baglæns, hvis solcelleanlægget laver mere energi, end I kan nå at bruge.

Gode solcelle anlæg samt god råd og vejledning er ekstremt anvendeligt. Vi importerer solceller i tysk kvalitet og videreforhandler helt uden mellemled til køberen. Derved opstår der ingen mellemforhandlere til at højne salgsprisen, således at vi kan udbyde solcelleanlæg til konkurrencedygtige og fair priser. Vi afsætter solcelleanlæg i prima kvalitet der præsterer maks 6.992 KWh per år. Vi har altid tid til at rådgive om solcelle type & omfang af solceller, som er anbefalelsesværdigt i det enkelte tilfælde. Herved indkredser vi ydermere den mest optimale solenergi løsning med hensyn til solceller samt priser til dig. Vi håber er du nu præget af ambitioner om at kaste penge efter et solcelle anlæg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>