Hvordan vælger jeg gardiner & markiser?

Gardiner sammenholdes for det meste med tantes oldtidsagtige, paisley gardiner, statiske og gullige på grund af års tobaksforurening, dertil så store & tykke, at de fjernede halvdelen af lys og luft udefra

Da jeg rejste til en splinterny lejlighed i byen, forstår du nok, at det overhovedet ikke var gardiner, som jeg beskæftigede mig med. Jeg lærte desværre snildt, at diverse afskygning af skjul er man jo nødt til at have. Også fordi man vil blokere for sollys indenfor, og desuden for at lukke omverdenen ude. Nej, på solskins- eller regndage, er gardiner uundværlige, og gerne en markise samtidig, for at balkonen kan bruges. Heldigt nok er gammeldags og fyldende gardiner utrolig forældet. Der er utrolig mange alternative slags gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & selv gardiner, som miljøvenligt sænker din elregning.

Ganske vist er der lige utrolig meget, der skal tænkes på, når gardinerne købes.Hvilket rum samt type af åbning, skal gardinet sidde på? Hvad skal dine gardiner bruges til? Hvordan skal de betjenes? Nuancer og udtryk?Det samme er tilfældet for markiser, som også kan fås i en stor variation. De kan bruges til skygge, læ for vinden, afskærmning eller tag.

Hvad enten det drejer sig om markiser eller gardiner, er det sikreste nok at prøve en forhandler, så vil du være garanteret, at du får gardiner samt markiser, som er lige til dig, og netop på optimal måde møder dine forventninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>