Hvem tilbyder vinduespudsning i København til rimelige priser?

Som beboerformand i min andelsforening har jeg den sidste måneds tid ledt efter et sted, som kan tilbyde vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet til fordelagtige takster. Førhen har andelsboligforeningens ejendomstekniker stået i spidsen for rengøring og vedligeholdelse indendørs og udendørs. De større projekter, som eksempelvis vinduespudsning på fællesarealerne, er så blevet ordnet i forbindelse med vores arbejdsdage, mens ejerne selv har været forpligtet til at polere vores egne vinduer.

Ejendomsteknikeren i foreningen har imidlertid fået dårlig ryg. Det betyder, at den løbende rengøring såvel som vedligeholdelse af fællesarealerne ikke bliver gjort tilfredsstillende. Samtidig er deltagerantallet til arbejdsdagene i andelsforeningen blevet meget lavere. Der er som følge heraf ikke nogen udvej. I andelsboligforeningen er vi nødt til at beslutte os for en holdbar løsning på den nødvendige vedligeholdelse og rengøring af fællesarealerne i foreningen samt pudsning af vinduerne, så vores ejendom også fremover ser fin ud og ikke falder i værdi.

Ved generalforsamlingen i forrige måned endte vi endelig med at tage en beslutning om at ansætte et firma, som udfører rengøringsservice og vinduespolering i København. Der er desværre utallige mulige samarbejdspartnere, hvis man undersøger, hvilke firmaer der tilbyder vinduespolering København for beboelsesejendomme som bl.a. andelsboligforeninger, og det er sværrere end som så at finde ud af, hvilket firma man som ejerforening skal ansætte.

Som formand for bestyrelsen, vil jeg som følge deraf have at vide, om der ikke er en eller anden på denne blog, som har haft gode erfaringer med at ansætte et professionelt firma til erhvervsrengøring og vinduespolering her i København. Endvidere kunne jeg godt tænke mig at høre, om I kan komme med et par ord med på vejen, om hvad vi er nødt til at se nærmere på, før vi på andelsforeningens vegne vælger et firma samt, om I har et eksempel på, hvad vinduespolering i København og omegn koster?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>