Hvad bliver formålet ved navneskilte i papir?

Så skete det endelig! Mit firma fik for en time siden de nye udsøgte navneskilte, firmaet havde valgt. Det ene i stål til at have stående bag min computer, samt et andet i papir, som kan fastsættes på en uniform – selv modtog jeg nemlig to slags navneskilte. Navneskiltene virker fantastisk elegante, og det ser meget professionelt ud. Hermed mener jeg faktisk, at virksomheden har fundet vejen til fremgang.

En stor betydning har købet af navneskilte i arbejdsmoralen. Vi kan sagtens se på medarbejderne, at når de får et flot navneskilt stående foran sig, er arbejdsmoralen fuldstændig i vejret, og alt tages noget mere fagligt. Samtidig med navneskilte til de ansatte, fik virksomheden tilmed skilte til firmaets restaurant, så medarbejderne også ved, hvad de gives at spise.

Der laves jo navneskilte af både plast og aluminium, og de eksisterer med magneter eller nål til skjorten eller en praktisk fod i træ til skrivebordet. At der bliver ret små muligheder ved navneskilte af aluminium, pga., at de får mindre muligheder i forhold til pap eller plastik, forestiller flertallet sig. Der er heldigvis blevet forsket i nye mekanismer mht. metalgravering, som har betydet, at det gøres lige så problemfrit som at trykke på plast.

Rigtigt nok er omkostningerne mindre omstændige, idet man bestiller navneskilte i plast eller lamineret pap, men det udvendige udtryk giver et vigtigt indtryk hos fremtidige kunder, og denne del må her ej spares tid på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>