Hos vores efterskole Jylland vil du kunne pleje din kærlighed til både teater, fodbold plus design

Bliver et ophold på teater efterskole lige det, du har behov for at tage afsked med alt det som du kender til samt prøve i stedet for? Et kodylt år for resten af livet, får du uden tvivl, på et ophold på vores kristne efterskole. I et trygt & engagererende sted, som skaber muligheder til både fællesskab, faglighed og oplevelser, har du netop mulighed for at hos os sætte din passion for teater på skoleskemaet & oveni udvikle dit personlige ståsted. Samtidig med året på efterskole 8. klasse, tilbydes du desuden mulighed for at hjælpe med at arrangere en storslået opera.

Har du mere behov for at dyrke din enorme glæde for religion ved hjælp af et år på kristen efterskole 8. klasse og 9. klasse? I det tilfælde er her vores fordybelseslinje. Bestemt af din favorit, giver vi dig chancen for at vælge fag i alt blandt Bibelstudier, etik/moral samt klostertur eller åndelig og personlig udvikling & ledertræning. Uanset hvad forener programmet viden & praksis. Opholder du dig på kristen efterskole her, kommer du således både til at lære om teorien bag forskellige slags Gudstilbedelse samt hands-on iagttagelse. Ligeså gælder, i det tilfælde at du beslutter dig for vores særlige i10m forløb til vores elever i 10. klasse.

Et ophold, der giver dig spil mod andre skoler & masser af boldtræning, strategi & kompetenceudvikling, kan du oveni opleve, når du hellere er den sportslige end den kreative type og forsøger 9. klasse på idrætsefterskole her. Uanfægtet af hvor god du i forvejen er, og hvadenten du vil spille volleyball, amerikansk fodbold, badminton eller håndbold, gælder dette. Du kan faktisk have flere udaf sportsgrenene, fordi du har mulighed for at lære fire valgfag i løbet af året på vores idrætsefterskole i Vejle. Valgfaget ’aerobic’ findes der, i det tilfælde, at du eksempelvis vil styrketræne plus tone din krop.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>