Håndværkslavede kviste som giver et flot design

Trænger du til flere kvadratmeter og et flot lysindfald i dit hus eller i din taglejlighed? Gode kviste er ideelle til at hæve karakteren i en villa og dertil bidrage til hyggelige omgivelser i et værelse med irregulære vinkler. Vi råder over lang erfaring vedrørende tag-kviste, hvoraf alle er målrettede det respektive byggeprojekt, hvad enten at angår splinternyt eller måske vedligeholdelse. Hvis vi konstruerer kviste til eksempelvis villaer, lægger vi vægt på, at alt skal gå op i en højere enhed. Både hvad angår konstruktionen, designet, alle materialerne samt vores fagfolks solide arbejde.

Træ-kviste kan give utallige privilegier som fx et fantastisk indfald af lys til værelset, mere luft og dertil et større flademål med god visuel rumhøjde. Stuen/soveværelset kommer faktisk til at fremstå mægtigere, foruden det er enklere at indrette med møbler, fordi det er enklere at positionere en lænestol, en briks eller fx et skrivebord ude ved væggen. Således vil man kunne have både en chaiselong samt flere andre møblementer i sin stue med kvist. Som regel vil man have kviste i soveværelser på øverste etage i en villa, og er der noget smukkere end hver dag at vågne til et smukt lyshav eller fx observere aftenrødens røde højlys stråle ind i rummet.

Rigtige kviste er som regel bygget af bøgetræ, men faktisk laver vi vores tagkviste, så de svarer til den respektive villa. Kvalitets træ kviste er nemmere at bygge til på boliger af vores dygtige montører, plus at der er 100 % garanti for kvalitetsarbejde. Hos os opnår du kvalitet til en billig pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>