Hæng LCD tv’et på væggen med et tilsvarende vægbeslag

Tag hånd om at købe et godt vægbeslag i en til svarende model. For det er meget bittert, ifald dit dyre, nye plasma tv drattede langt ned. Eller måske hvis en hylde eller måske køkkenskabe ikke bliver på væggen. Det er en faktor, at det er påkrævet at investere i spritnye og således mister pengebeløbet, men man kan ydermere slå sig. Så det kan være kritisk, idet man ikke har vægbeslag i ordentlig kvalitetsproduktion. Ydermere vil skillevæggen tage skade, hvis man ser vægbeslag, som river sig ud og skaber huller.

De fleste vægbeslag bliver lavet i flot foruden stiligt designlinje, og beslagene kan f.eks. lukkes helt sammen ned til 3 cm afstand ind til murvæggen. De fleste vægbeslag kan drejes til siderne samt op ad + ned af. Ydermere medfølger der en niveaumåler, hvilket bevirker at det er nemt at ophænge elektronik o.lig. lige. Man oplever selvfølgelig stor diference imellem de væsensforskellige genrer af vægbeslag, for man har ydermere vægbeslagmodeller, der kan snurre 360 grader. Dertil er der selvfølgelig variation imellem, hvor stort et antal kilogram de kan løfte. Én slags vægbeslag kan udelukkende magte femogtyve kilo, hvorimod andre typer kan holde halvfjerds kilo eller faktisk hele firs kilogram. Dermed er det påkrævet at gennemtænke det hele, inden man umiddelbart bare køber et arbitrært vægbeslag af en art.

Når man har det nye fladskærms-tv i sin ejendom vil man formentlig egentlig gerne have det opsat straks. Således er det lykkeligvis muligt, at du kan bestille de fleste vægbeslag i et netshop eller finde en isenkrammer og købe vægbeslaget. Det kan du sådan set fikse det asap, så du slipper for at henstå uden held. Når fjernsynet endelig er hængt på med et passende vægbeslag, kan du trygt slappe af på ottomanen og lade dig underholde af en gribende serie på det spritnye 42” plasma-tv på væggen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>