Guide til de optimale pallerammer

Drømmer du om at opføre flotte blomsterbede, dersom du ejer en have? Præcis hvorledes, den form for urtehaver kan indrettes, får du måske svært med at få at vide i det tilfælde. Pallerammer betegnes som et simpelt svar, jeg kan give.

Normalt bliver pallerammer måske slet ikke noget, folk ville sætte i forbindelse med højbede, men pallerammerne er rent ud sagt utrolig funktionelle! Pallerammerne er problemfrie lige at folde sammen, når rammerne ikke bruges, og pallerammer bruges traditionelt til hurtigere at kunne placere ting ovenpå træpaller. Dit køkkenbed kan reelt bygges i netop den højde, du ønsker, på grund af, at rammerne kan stakkes solidt på hinanden, hvilket er det mest fordelagtige når man bruger pallerammer til blomsterbede. Dette giver både en praktisk højde at arbejde i, holder bedet bort fra forurenet jord, & hæver jordvarmen ved blomsterne. Dog bør man erindre, at pallerammer normalt bliver fremstillet af temmelig billigt og uimprægneret træværk, hvorfor de ej bør røre jorden. Det kan eventuelt være en fin løsning at dække indersiden med plastik.

Noget andet godt ved at anvende pallerammer som højbede bliver, at rammerne har en optimal længe. Jeg tænker selv, at rammerne har en ret perfekt længde til mellemstore køkkenhaver med lyng plus krydderurter, men flertallet føler eventuelt, at rammerne er ganske lille en størrelse.

Det bedste råd er egentlig, at man blot skal kaste sig ud i det. Hvis man fortryder, at man fik opført et bed ud af dem, er det til alt held ikke de store lønninger, som blev anvendt forgæves, da pallerammer heldigvis ej er dyre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>