Gode råd til de praktiske pallerammer

Er du i besiddelse af en husgrund plus drømmer om at anrette fine højbede? Såfremt er det eventuelt vanskeligt for dig at få at vide, nøjagtigt hvorledes, disse grøntsagshaver kan opføres. Jeg kan give et billigt forslag – pallerammer.

Lige det, flertallet ville associere med køkkenhaven, er pallerammer nok sædvanligvis ikke, men pallerammerne er rent ud sagt vildt funktionelle! Pallerammerne bliver lette lige at pakke sammen, dersom de ej anvendes, samt pallerammer bruges sædvanligvis til nemmere at kunne balancere varer ovenpå normale paller. Ved at anvende pallerammer til køkkenhave er det mest fordelagtige, at de kan stakkes holdbart på hinanden, hvilket udmunder i, at dit køkkenbed egentlig kan blive så højt, du har behov for. Det hæver jordvarmen rundt om blomsterne, løfter rødderne væk fra forurenet muld, og udmunder i en praktisk luehøjde. Dog må man erindre, at pallerammer tit er lavet af meget dårligt & naturligt træværk, hvorfor rammerne ej bør røre jorden. Man bør evt. beklæde indersiden med vandfast materiale.

At de har en fin størrelse er noget andet praktisk ved at have pallerammer til at være blomsterbede. Mange folk føler nok, at rammerne bliver for lille en størrelse, men jeg mener personligt, at rammerne har en meget perfekt bredde til små bede indeholdende lyng og krydderurter.

At man bare bør kaste sig ud i det, er nok det bedste tip. Pallerammer er heldigt nok ej omkostningsfulde, så hænder det, at man angrer, at man fik bygget et højbed med dem, bliver det lykkeligvis ikke alle ens penge, som gik tabt.