Gode råd om indkøb af materialer til biologi, sløjd- og fysik

Jeg er blevet indkøbsansvarlig på min skole for altverdens ting til blandt andet sløjd- og fysik-lokalerne. Altid er det helt centralt at få det rigtige tilbehør til biologi samt sløjd, fordi hvis ikke, kan skolen ikke opnå et højt nok stade i øvelserne. Bl.a. skal vi i sløjd ligge inde med lyddæmpende udstyr foruden meget andet udstyr til sikkerhed, fordi det kan sagtens støje en del, når alle nogle gange borer. Her er det generelt nødvendigt med godt udstyr. Idet det drejer sig om biologi, er fordringen til sikkerheden mindst lige så store, og derfor køber jeg da også til enhver tid tilstrækkeligt materialer og udstyr. Derudover kan alle finde gode ting som for eksempel molekylemodeller.

Som indkøber af udstyr til lokalerne, har jeg en rigtig anbefalelsesværdig leverandør. Jeg bruger en online shop, som jeg er særdeles tilfreds med. Derved vil jeg hele tiden hurtigt kunne bestille flere varer og udstyr, såfremt de er sluppet op for noget i fx sløjd eller fysik. Altid synes jeg det er enkelt at klikke ind og bestille, og derefter får vi 1-2 hverdage senere alle varerne til adressen. En webshop har også det plus, at har jeg haft en meget travl dag på skolen, kan jeg sidde i privaten og bestille alle de ting, vi mangler. Det er typisk et solcellepanel 6W til eksperimenter i fysik og det kan være eksempelvis afstandsmålere, som klassen generelt mangler. For alternativ energiforsyning er stærkt oppe i tiden. Ved undervisning i sløjd er det som oftest høvlebænke samt træ til arbejdet, der er problemet. I forbindelse med biologi kan man konstatere, det er emnekasser. Jeg er egentlig blevet endnu mere lykkelig for mit arbejde ved at have fået den ovenfor beskrevne, spændende indkøberfunktion.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>