Fortæl jeres venner, book livemusik straks

Kan alle som en assistere i forhold til at lade ordene spredes; Vil I sige book standup til så mange som muligt. Jeg er lige indledt en karriere som manager i et bookingbureau, hvorfor jeg administrerer bookingen af en masse underholdning. Det vil sige et udvalg af livemusik og stand up. Desværre er det en hård erhvervsbranche at gøre sig gældende i, så derfor savner jeg hele min bekendtskabskreds håndsrækning. For ellers kan jeg antageligt ikke have månedsløn nok til at få salt til ægget. Jeg tror, det gælder om at få sit navn slået fast på feltet inden for branchen m. book standup. En drøm for mig er, at hver eneste gang folk påtænker eller foretager en søgning på Bing eller Google for eksempel på f.eks. book livemusik, da ligger jeg som nummer et.

Som en start fik jeg en berøringsflade til en stor gruppe kendte mennesker. Jeg udfrittede dem, om jeg måtte få lov til at tage hånd om bookingen af dem. naturligt fandtes der artister, hvilke der takkede nej, og derfor har jeg været igennem en stor del arbejdsbyrder samt svipsere i opstartsperioden. Dog hørte jeg den respektive kunstner, hvorvidt man skulle se deres band- eller kunstnernavn, der var på alles læber, såfremt en eller anden udtalte ordene book for eksempel livemusik. Og det var som regel altid en tungtvejende grund. Så på den baggrund indkasserede jeg en lang række artister i mit firma. Stadigvæk have god gavn af, at folk spreder nyheden om mit firma og muligheden for at booke stand up til så mange som muligt. For mit største ønske er at komme ind i branchen som selvstændig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>