Foldekasser – sådan sparer du plads på lageret!

Foldekasser er den mest optimale form for transport af varer, da man ikke efterlades med store tomme kasser, når først de er ankommet og tømt for varer.

Når man er færdig med at bruge foldekasserne, er det nemlig nemt at pakke dem sammen, men endnu nemmere at opbevare. Når foldekasserne er foldet sammen, fylder de ikke meget mere end 3-4 cm i højden, hvilket gør det nemt at have dusinvis af foldekasser opbevaret uden at optage mange dyre kubikmeter – se eksempler her http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/foldekasser.aspx

Hvorfor du bør bruge foldekasser – fordele

Foldekasserne er praktiske og kan tjene de fleste formål, som indebærer opbevaring og transportering af varer.

For det første er foldekasser ofte lavet af lette materialer, hvorfor de er nemme at have med at gøre. Derudover er materialerne stærke og kan derfor også tåle slitage og daglig brug med en lang levetid.

For det andet fås de i mange forskellige størrelse og farver, således de fleste behov kan matches på et næsten skræddersyet niveau.

Fordelen ved at kunne vælge foldekasser i forskellige farver er, at det er nemt at organisere vareindholdet efter forskellige kategorier uden at skulle putte mærkater på.

Ved en restaurant kan grønne foldekasser eksempelvis bruges til mælkeprodukter, hvor gule foldekasser kan bruges til frysevarer. Mulighederne er mange.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>