Fabriksnyt havehegn – pigerne og jeg går efter Praktiske mig går efter et havehegn som har udseende lige som et raftehegn og effekt som et lydhegn

Jeg logerer sammen med mine piger direkte ved et styk ganske drønende bygade og jeg er bare super ked af tidligt om morgenen af støjen fra lastbiler og busser. Så det er tid til et lydhegn. Bortset fra den slags står langs de larmende amtsveje, så har jeg ikke hørt om lydhegn før. Men sådan et havehegn kan man åbenbart sagtens få som privatperson.

Det dugfriske havehegn skal have nogle buske tæt ved. Matriklens birketræer kan samtidig give lidt modspil til vores spritnye raftehegn. Moi glæder mig til vores nye lydhegn og forhåbentligt kunne sove igennem hvor der ikke er støj fra trafikken. Lydhegn det bli’r luksus. Mit projekt havehegn påbegynder med online søgning efter kombinationen af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Så kan jeg måske påbegynde projektet fra om 3-4 dage.

Jeg tænker at jeg vælger et lydhegn udformet som et raftehegn. Den model synes jeg ligner et rustikt og naturligt havehegn, der passer flot ind i husets udseende med en have i rustikt look. Et lydhegn har en god højde der gør at jeg og døtrene undgår kigget til al trafikken. Samtidig ser raftehegnet super dejligt ud med sit trælook. Mig og tøserne bli’r fascineret af vores nye havehegn.