Få et personligt sommerbryllup med et telt i haven

I sommers var vi inviteret til hans lillebrors reception og bryllupsfest, der blev afholdt i et smukt telt i haven ved deres nyerhvervede patriciervilla. Dengang var det lejede festtelt en enestående ramme for bryllupsfesten. Fra den dag har Martin og jeg været optaget af at lægge en plan for vores bryllup nu til sommer. Pt. har vi valgt at bruge et af de der store festtelte til at danne ramme om receptionen. Det viste sig nemlig, at argumenterne for at afholde vores bryllupsfest i et telt simpelthen er yderst besnærende.

Ser man nærmere på festlokalerne her i København, er udvalget ret begrænset. Selvom der kan siges at være mange alternativer, er det nemlig svært at finde et festlokale, som lever op til mig og min kærestes behov og tillige er til at betale for almindelige mennesker som os. Vælger vi et telt i høj kvalitet kan min kommende mand og jeg imidlertid få et uhøjtideligt lokale, som vi må møblere præcist som vi begge vil. Desuden har vi en enestående mulighed for at åbne op ud mod haven med et telt.

Alle fordelene får mig og min tilkommende til en favorabel pris i forhold til, hvis vi investerer i at leje et festlokale. Den attraktive pris er som følge deraf den mest tungtvejende årsag til at fejre bryllup i et telt i mine forældres baghave. Det store spørgsmål er på nuværende tidspunkt, hvorledes vi køber eller lejer det bedste telt eller festtelt til den store bryllupsfest. Som følge deraf vil jeg gerne høre, om der er nogen af jer læsere, der har erfaringer med at arrangere bryllupsfesten i et telt i haven.

Eksempelvis har vi brug for jeres gode råd eller anbefalinger ift. valg af interiør foruden kvalificerede cateringfirmaer, som kan producere maden til brylluppet desuagtet, at det fejres i et festtelt. Desuden har vi brug for at høre, hvorvidt der findes gode partyfesttelte, der prismæssigt er mere fordelagtigt at købe end at leje et festtelt. Har dig og din ægtefælle, eller eller nogen i din din omgangskreds arrangeret en bryllupsfest eller f.eks. en fødselsdag i et et eller flere festtelte? Så vær med til at sikre os den optimale bryllupsfest ved at komme med dine erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>